5 dolog, ami nélkül ne indíts egyéni vállalkozást!

INGYENES online előadás

2024. április 3-án szerdán 18:00 órakor.

Jelentkezz, a 2024. április 03-án érkező, élő, teljesen INGYENES webinárra, amin a következő kérdésekre kapsz választ:

💾 5 dolog, amit egyéni vállalkozás indítása előtt gondolj át!

👌Elmondom az adózási módok formáit, utána te tudni fogod,  melyiket válasszad!

❓Megtanulod, hogy „kitől, mit, hogyan” kérdezz! Ismerni fogod azt a módot, hogy ha elakadsz egy hivatalos teendőben, hol találsz rá választ!

🤹Megtudod, hogy mi történik az adószám kiváltása után, elárulom milyen felületeket kell használnod a hivatallal való kommunikációhoz, segítek!

😨Elindulsz a vállalkozás rögös útján, de nincsenek meg a pénzügyi, vállalkozási alapok, és félsz mi lesz a folytatásban. A pénzügyi alapok ugyanolyan fontosak, mint az elhatározás, hogy Te egyéni vállalkozó leszel, ezért lefektetjük közösen ezeket az alapokat!

A webinár több részből áll.

💾Kb. 60 perces „előadás”, bemutató, melyben a gyakran felmerülő kérdésekre válaszolok!

👌Célom, hogy minél többen tisztában legyenek azzal, hogy mivel jár az egyéni vállalkozás adminisztrációja, adózása, „könyvelése”.

Ezért ha idén tavasszal, nyár elején kezdenéd el az egyéni vállalkozást hallgasd meg a segítő tanácsaimat!

❓Az előadás után pedig kb. 30 perces kérdezz-felelek szekció lesz. FONTOS, hogy általános kérdésekre válaszolok, személyre szabott tanácsadásra ebben az idősávban nincs lehetőség!

A webinárról készül felvétel, mely visszanézhető lesz 2024. április 7-én vasárnap estig. 

(A felvétel elérhetőségét a feliratkozáskor megadott email címre fogom küldeni!)

2024. április 03 szerda 18:00 óra

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A webinár végén lesz kérdezési lehetőség, amire a webinár alatt esetleg nem kaptál választ, bátran kérdezd meg!

Zsoldosné Egry Zsuzsanna adótanácsadó, okleveles adószakértő vagyok.

2011-től dolgoztam helyben a NAV ügyfélszolgálati irodájában, ahol magánszemélyeknek segítettem elsősorban. Az ügyfeleknek igyekeztem mindig megoldani az adózással kapcsolatos problémájukat, és együtt örültünk, amikor ez sikerült.

2020-tól egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni, és a magánszemélyek ügyes-bajos adózási problémái mellett az egyéni vállalkozók kerültek fókuszba. A 4 év alatt kb. 50 ügyfélnek segítettem az egyéni vállalkozását elindítani, és tanácsokkal ellátni.

Folyamatosan vállalom az egyéni vállalkozók (KATA-sok, átalányadózók) könyvelését, illetve aktuális elakadásaik megoldását tanácsaimmal.

2022-től tartok ingyenes online előadásokat, ahol több száz leendő egyéni vállalkozónak segítettem már annak eldöntésében, hogy önálló egyéni vállalkozást indítson.

2020-ban egyéni vállalkozó lettem, majd 2023. áprilisától megalapítottam a ZséZsé Adótanoda KFT-t.

Megismertem a rendszert, ismerem a „tudd, hogy kitől, mit lehet kérdezni” folyamatot, és a mindennapjaimban használom is!

4. „gyermekem” adotanoda.hu, ahol blog cikkeket osztok meg heti rendszerességgel, attól függően milyen sűrű időszak van az adózás területén.

A Facebook oldalamat több, mint 1.300-an követik, zárt facebook csoportomban közel ezren várják milyen aktuális információt osztok meg.

 

Ha idén tavasszal, nyár elején kezdenéd el az egyéni vállalkozást és kellenek az információk, bátorítás

GYERE, HALLGASS MEG, HIDD EL ÉRDEMES!

VÁRLAK TÉGED IS!